Ga verder naar de inhoud

Thematafel: bouwen aan werkbaar werk en welzijn in start-ups

27 augustus 2024 - 16:00 — 17:30
Coworkig Hangar K
Nelson Mandelaplein 2
8500 KORTRIJK
Deelname is gratis
Organisator: Howest

Doelgroep: start-ups, scale-ups, ondersteuners van (startende) ondernemers

THEMATAFELS

Met deze thematafel willen we samen verkennen welke concrete noden en drempels startende ondernemers ervaren met betrekking tot hun eigen welzijn en dat van hun (toekomstige) medewerkers en hoe de bestaande dienstverlening in Vlaanderen daarop kan inspelen. De deelnemers krijgen zicht op en leren van elkaar over de invulling van werkbaar werk, wat dit voor startende ondernemers betekent, wat belangrijke kantelmomenten zijn in een organisatieontwikkeling, en wat er in het bestaande aanbod ontbreekt en nodig is om hierop in te spelen.

Tijdens deze thematafel staat het belang van werkbaar werk en welzijn in duurzame groei centraal, specifiek vanaf de opstart van een organisatie.

We trappen af met een inspirerende keynote van ondernemer en toekomstdenker Dado Van Peteghem. Vervolgens gaan we in een brainstorm dieper in op jouw specifieke noden en die van andere startende ondernemers met betrekking tot werkbaar werk. Samen bespreken we hoe startende ondernemers denken over hun eigen welzijn en dat van (toekomstige) medewerkers, welke bestaande diensten en ondersteuning helpen en waar nog verbetering mogelijk is.

We sluiten af met een identificatie van gaps tussen noden en beschikbare dienstverlening, gevolgd door een netwerkmoment.

De thematafel vindt plaats in de co-creatieve hub van Hangar K in Kortrijk: een ideale omgeving voor kennisdeling, netwerken en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden voor duurzame groei.


Interesse? Neem contact op met Jochen Delrue.

VLAIO Vlaamsehogescholenraad v4